Кошик
702 відгуків

Полезная информация

  • Реальний об'єм флешки
    Реальний об'єм флешки
    Майже кожен, хто хоч раз придбав флешку, помічав, що справжній об'єм USB-флешок, карт пам'яті, жорстких дисків та інших носіїв інформації відрізняється від заявленого на упаковці. Чому так відбувається? Давайте розберемося.
  • Швидка настройка (прошивка) тюнера U2C A1ternativa
    Швидка настройка (прошивка) тюнера U2C A1ternativa
    Розглянемо первісну швидку настройку U2C A1ternativa від коробки до перегляду. Дана стаття актуальна для всіх версій даного ресівера, яких на сьогоднішній день чотири: A1ternativa SE, A1ternativa COMBO, A1ternativa LAN, A1ternativa PRO.
  • Світлодіодні лампи. Переваги і недоліки. Як вибрати.
    Світлодіодні лампи. Переваги і недоліки. Як вибрати.
    У єру недешевих енергетичних ресурсів, у тому числі і електроенергії, питання енергозбереження і економії є досить актуальним.
  • Вирівнювання цін у зв'язку з підвищенням курсу долара.
    Вирівнювання цін у зв'язку з підвищенням курсу долара.
    Підвищення курсу долара щодо гривні вирівнює ціни на побутову техніку та електроніку в Україні стосовно цін за кордоном.
  • Що таке XInput режим в геймпаді?
    Що таке XInput режим в геймпаді?
    "Хочу вибрати собі геймпад, але ось який краще, і що це мені продавець розповідає про якийсь там режим XInput?" - таким питанням задаються багато, в основному початківці, геймери на платформі PC.
  • Відмінності між навушниками Ergo серії ES.
    Відмінності між навушниками Ergo серії ES.
    Нас часто запитують, у чому різниця між, на перший погляд, однотипними навушниками Ergo серії ES. Вісім однакових моделей у схожих упаковках. Як же вибрати?

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner